Wanneer u aan boord komt van de Kleijn Amsterdam of De Muze overhandigt de kapitein u op verzoek de drank- en wijnkaart zodat u kunt kiezen uit de uitgebreide selectie dranken.
Een uitgebreide lunch met keuze uit de kaarten van restaurant The Dylan, Okura Hotel en het Amstel Hotel. Download de PDF voor het menu.
Nodig jezelf uit voor een onvergetelijk ontbijt met ons uitgebreide menu, waar een scala aan heerlijke gerechten wacht om je dag perfect te beginnen. Van hartige omeletten tot verleidelijke fruitschalen, ontdek een smaakvolle ochtendervaring die al je zintuigen prikkelt en energie geeft voor de dag die voor je ligt.
Hier vind u de selectie wijnen die wij aan boord hebben. Ook is het mogelijk om uit de ruime selectie van onze wijnkelder te kiezen. Deze ligt op slechts 8 minuten varen.
In onze wijnkelder vindt u een zorgvuldig samengestelde collectie van exclusieve wijnen. Wij brengen deze graag voor u aan boord, rechtstreeks vanuit de kelder op slechts 8 minuten varen.
Alle broodjes dienen per 2 witte of 2 bruine met hetzelfde beleg vóór de vaart te worden besteld. Per persoon adviseren wij 3 broodjes. De broodjes worden tijdens de vaartocht opgehaald.
Van iconische klassiekers tot eigentijdse interpretaties. Geniet samen met je gasten van een echte traditionele Nederlandse bitterbal tot aan een mooie selectie van oesters en kaviaar. De kaart is uitgebreid en de hapjes halen we op bij de beste Amsterdamse keukens.
Ons dranken menu bevat een gebalanceerde selectie van frisdranken, bieren en sterke dranken. Of u nu iets verfrissends wilt of juist iets sterkers, er is altijd een passend drankje om aan boord van te genieten.
Verwen jezelf en je gasten met een betoverende High Tea! Van gerookte ganzenborst tot verleidelijke pecannotentaart, elk gerechtje van de high-tea is een meesterwerk van smaken en texturen.
Taart met tekst €45 en met logo €55
Vanille bavaroise verrijkt met vers fruit en bitterkoekjes. Met een dun laagje glazuur afgewerkt omsloten met lange vingers en voorzien van een strik.
Een bavaroise op basis van pâte à bombe, op smaak gebracht met marsala. Als garnituur zijn er kleine bitterkoekjes in verwerkt, met gele marsepein afgedecoreerd en bezet met bitterkoek en rode strik.
****
****
****