Privé dineren

op het water

Classic Boat Dinners biedt een ongeëvenaarde kwaliteit als het gaat om privé rondvaarten door de prachtige grachten van Amsterdam.

Stap aan boord van onze klassieke salonboten “Kleijn Amsterdam” uit 1905 of “De Muze” uit 1913, waar luxe, comfort en exclusiviteit samenkomen om aan al uw wensen te voldoen. Onze uitmuntende service tijdens onze à la carte lunch- en dinervaarten maakt het verschil.

Varend door Amsterdam genietend van het beste wat Amsterdam culinair heeft te bieden

Ontbijt, lunch, high-tea of uitgebreide borrelkaart bespreek alle mogelijkheden met onze kapiteins

  • Terwijl u vaart is men in de keukens van de beste Amsterdamse restaurants uw diner aan het bereiden
  • Uw à la carte gerechten halen we op bij restaurants zoals Vinkeles (**), Ciel Blue (**), Johannes en het Amstel
  • Aan boord vindt u een uitgebreide selectie speciaal geselecteerde wijnen. En voor degenen die nog meer willen genieten, bieden we de mogelijkheid om wijn uit onze eigen wijnkelder te kiezen.

Enkele ervaringen

“Dank voor de perfecte organisatie en geweldige ervaring! De prachtige boot, het intieme en comfortabele karakter, en het klasse personeel met humor, kennis en gastvrijheid hebben bijgedragen aan een onvergetelijke middag. De fantastische wijnkaart en mogelijkheid tot diner maken het plaatje compleet. We kijken er zeker naar uit om dit opnieuw te doen, wellicht met een andere route en nieuwe verhalen over Amsterdam vanaf het water.”

“In goed overleg hebben we een bijzondere tocht door de prachtige Amsterdamse grachten gemaakt. Tijdens de rondvaart en het geweldige diner heb ik mijn vriendin ten huwelijk gevraagd, waarop ze meteen ‘ja’ zei! Alles was tot in de puntjes voorbereid en perfect uitgevoerd. De dinerkaart was een feest om uit te kiezen en de kapitein heeft prachtige wijnen geserveerd die perfect pasten bij de gerechten. We hebben genoten van een luxueus en goed verzorgd diner. Het was een geweldige belevenis die we zeker nog eens willen meemaken!”

Lees meer reviews op Tripadvisor

Restaurants waar we aanmeren

Leer onze schippers kennen

"Nico Bax is eigenaar van Classic Boat Dinners én kapitein. Bijna 20 jaar geleden zag hij dat er in het hoogste culinaire segment iets ontbrak als het rondvaarten betrof. Zijn ongeëvenaarde netwerk in de Amsterdam maakt dat hij exclusieve overeenkomsten kon sluiten met de 'fine fleur' van culinair Amsterdam. Tot op de dag van vandaag is Classic Boat Dinners ongeëvenaard als aanbieder van culinaire à la carte diner tours. "

Nico Bax

Kapitein bij Classic Boat Dinners

"Roderick Kluit heeft jarenlang hospitality ervaring opgedaan in Amsterdamse top hotels zoals The Dylan. Inmiddels werkt hij alweer meer dan 10 jaar als kapitein voor Classic Boat Dinners. Hij heeft hij gasten uit binnen- en buitenland ontvangen en in de watten gelegd terwijl zij genoten van de rondvaarten. Zijn kennis over Amsterdam is enorm en daarnaast kun je ook perfect terecht bij Roderick als het gaat om wijn-spijs combinaties. "

Roderick Kluit

Kapitein bij Classic Boat Dinners

"Kapitein Melle Brobbel is al bijna twee decennia Kapitein bij Classic Boat Dinners. Hij staat bekend om zijn zeer uitgebreide kennis van de geschiedenis van Amsterdam. Talloze Amsterdamse anekdotes horen tot zijn repertoire en dragen bij aan een onvergetelijke ervaring. Dat Melle eerder gewerkt heeft in het Amstel Hotel, waar hij geleerd heeft op echt elk detail te letten, zorgt ervoor dat ook culinair alles tot in de puntjes verzorgd is."

Melle Brobbel

Kapitein bij Classic Boat Dinners