Beleef een onvergetelijke luxe diner cruise

Recente nieuwsberichten

  • Romantisch dineren op een boot in Amsterdam

    Lees meer
  • 8 Redenen om te kiezen voor een privé diner rondvaart in Amsterdam

    Lees meer
  • Luxe rondvaart in Amsterdam met een diner

    Lees meer

Een luxe diner cruise is de perfecte setting voor jouw speciale gelegenheden. Met onze stijlvolle ambiance, uitmuntende service en voortreffelijke culinaire ervaring zorgen we ervoor dat elke viering onvergetelijk wordt. Laat je verwennen door onze chef-koks met een exclusief menu terwijl je geniet van adembenemende uitzichten. Of het nu gaat om een romantisch diner, een jubileum, een zakelijke bijeenkomst of een feestje met vrienden en familie, wij bieden een unieke en sfeervolle ervaring op het water.

Ervaar romantiek tijdens een luxe diner cruise

Onze klassieke boottochten in Amsterdam zijn de perfecte setting voor een romantische avond. Deze unieke ervaring is te combineren met een meer gangendiner die je helemaal afstelt op jouw voorkeur. Samen met het culinaire eten en de mooie bezienswaardigheden van Amsterdam creëer je een avond om te koesteren. Aan onze luxe diner cruise word je verwelkomd door één of twee van onze bemanningsleden die ervoor zorgen dat het je tijdens je trip aan niks ontbreekt. Samen varen we door de al 400 jaar oude grachten van Amsterdam en laten wij jou de mooiste plekken van Amsterdam zien. Onderweg stoppen we bij verschillende grote restaurants van Amsterdam die jouw maaltijd hebben voorbereid. Een luxe diner cruise is meer dan alleen een maaltijd; het is een totaalervaring. Het is de perfecte gelegenheid om een speciaal moment te vieren, zoals een verjaardag, jubileum of zelfs een huwelijksaanzoek. De romantische setting, het voortreffelijke eten, en de onberispelijke service maken het een avond om nooit te vergeten.

Geniet van culinaire hoogstandjes op een luxe diner cruise

Stap aan boord van de Kleijn Amsterdam of De Muze en laat je verwennen met een luxe 3- of 4-gangen diner, zorgvuldig samengesteld door getalenteerde chefs. De menu’s, zoals het Heeren, Prinsen, Keizers, of Johannes menu, bieden een scala aan verrukkelijke gerechten, van verfijnde voorgerechten tot smaakvolle hoofdgerechten en decadente desserts. Tijdens de cruise kun je genieten van een uitgebreide wijnkaart met wijnen uit gerenommeerde wijngaarden wereldwijd. Terwijl je door de pittoreske grachten van Amsterdam vaart, zorgen het voortreffelijke eten en de betoverende ambiance voor een onvergetelijke avond van culinaire verwennerij. Voor meer details over de menu-opties en reserveringen, bezoek de Classic Boat Dinners Menu.

Luxe diner cruise voor speciale gelegenheden

Heb je iets te vieren, zoals een verjaardag, jubileum, of een huwelijksaanzoek? Maak je speciale moment onvergetelijk met een luxe diner cruise door de betoverende grachten van Amsterdam. Aan boord van de elegante salonboten Kleijn Amsterdam en De Muze geniet je van een voortreffelijk à la carte diner of lunch, compleet met zorgvuldig geselecteerde wijnen. Vier je verjaardag in stijl met een exclusief menu en een glas champagne, markeer een belangrijk jubileum met een intiem diner omringd door geliefden, of creëer de perfecte ambiance voor een romantisch huwelijksaanzoek bij zonsondergang. Voor familiebijeenkomsten, afstudeerfeesten, en andere bijzondere gelegenheden kunnen de luxe diner cruises volledig op maat worden aangepast, zodat elk detail perfect is verzorgd. Boek vandaag nog jouw luxe diner cruise, bezoek Classic Boat Dinners voor meer informatie.