Luxe diner rondvaart in Amsterdam

Recente nieuwsberichten

  • Romantisch dineren op een boot: Een unieke Amsterdamse ervaring

    Lees meer
  • 8 Redenen om te kiezen voor een privé diner rondvaart in Amsterdam

    Lees meer
  • Nieuwe website versterkt unieke ervaring

    Lees meer

Stap aan boord van éen van de klassieke salonboten van Amsterdam en geniet van een volledige dinerervaring met Classic Boat Dinners. Wij zorgen voor een onvergetelijke belevenis, terwijl je geniet van de prachtige bezienswaardigheden van Amsterdam. Daarbij serveren we een uitmuntend wijnarrangement en een diner à la carte. Wil je meer weten over deze unieke ervaring? Lees verder! Klaar om te boeken? Vraag dan meteen een offerte aan!

Luxe dineren met rondvaart: unieke ervaring door hartje Amsterdam

 

Ben jij als bedrijf of particulier op zoek naar een unieke ervaring die je met je personeel, vrienden, familie, kennissen wilt delen? Dan is luxe dineren met rondvaart door de grachten van Amsterdam precies wat je zoekt! Terwijl je geniet van de prachtige bezienswaardigheden die Amsterdam te bieden heeft is men in de keukens van de beste Amsterdamse restaurants het diner aan het bereiden.

Je hebt de keuze uit een 3- of 4-gangen diner, samengesteld door topchefs van de beste hotels van Amsterdam. Selecteer de gerechten die je wilt en laat je verrassen door de culinaire hoogstandjes die je te wachten staan. Aan boord vind je een uitgebreid assortiment van speciaal geselecteerde wijnen, perfect afgestemd op de gerechten die je hebt gekozen. Geen zin om te eten? Ook bieden wij rondvaarten aan zonder eten. Ontdek onze mogelijkheden en boek een afspraak!

Waarom een luxe rondvaart met diner?

Kies voor een luxe diner met rondvaart door Amsterdam en beleef een onvergetelijke avond vol culinaire hoogstandjes en adembenemende uitzichten. Een diner op het water biedt een unieke ervaring die je niet in een traditioneel restaurant vindt. Terwijl je geniet van verfijnde gerechten, bereid door topchefs, vaar je langs de historische grachten van Amsterdam.

Aan boord worden culinaire meesterwerken geserveerd, vaak in de vorm van een 3- of 4-gangen diner, samengesteld door de beste keukens uit Amsterdam. De zorgvuldig gekozen wijnen passen perfect bij de gerechten en versterken je complete beleving. Daarnaast biedt de rondvaart flexibiliteit in de route, waardoor je zelf kunt bepalen welke bezienswaardigheden je wilt zien, of je nu de iconische plekken van Amsterdam wilt bewonderen of juist de minder bekende hoekjes wilt ontdekken, jij bepaalt het!

Een luxe diner met rondvaart is ook ideaal voor speciale gelegenheden. Of het nu een bedrijfsuitje, jubileum of verjaardag is, wij maken het onvergetelijk voor jou. De intieme sfeer van de boot zorgt voor een gezellige ambiance waarin je optimaal kunt genieten van het gezelschap en het prachtige uitzicht. Kortom, een luxe diner met rondvaart door Amsterdam is een beleving die herinneringen voor het leven creëert.

Boek een luxe rondvaart nu ook met lunch of ontbijt

Ontdek nu de veelzijdigheid van Classic Boat Dinners! Naast onze befaamde diners bieden wij nu ook rondvaarten aan met ontbijt, lunch, of zelfs zonder eten. Begin je dag met een heerlijk ontbijt op de rustige grachten van Amsterdam. Geniet van een uitgebreide lunch misschien in combinatie met een lekker wijntje uit ons assortiment of kies voor een ontspannen tocht zonder maaltijd, perfect om de stad op je gemak te verkennen. Bij ons bepaal je zelf hoe je jouw rondvaart wilt beleven. Ontdek onze mogelijkheden en boek vandaag nog jouw unieke ervaring!