Nieuwe website versterkt unieke ervaring

Recente nieuwsberichten

  • Nieuw aan boord: Davie’s luxe sandwiches

    Lees meer
  • Taarten van Patisserie Holtkamp

    Lees meer

Classic Boat Dinners onthult nieuwe website, met nieuw design, film en  fotografie en een moeiteloos reserveringssysteem!

 

Achter de schermen hebben Classic Boat Dinners en het design, website en content team van Merkelijkheid hard gewerkt aan de nieuwe website. Doelstelling was om het exclusieve karakter van, de pionier in haute cuisine diner vaarten, één-op-één door te trekken in de digitale ervaring. Kortgezegd, het bekijken van de website en het reserveren moet al een feestje zijn dat de zintuigen prikkelt. “Classic Boat Dinners staat bekend om de unieke ervaring, de maximale klantgerichtheid en de ruime maatwerk mogelijkheden. Ik wil dat doortrekken op de nieuwe website en tegelijkertijd het aantal vragen dat wij per telefoon of mail ontvangen terugbrengen. Het beantwoorden van deze vragen vraagt veel van onze organisatie, helemaal omdat wij ook in het voortraject al de beste service willen leveren. Welke rol kan de website hierin spelen?”, aldus eigenaar Nico Bax. 

 

Een strakblauwe lucht en ijskoud, een prachtige dag voor de foto- & filmshoot

 

Een intuïtief reserveringssysteem

Wat maakt deze nieuwe website zo speciaal? Laten we beginnen met het reserveringssysteem. Say goodbye tegen ingewikkelde boekingsprocessen – dit nieuwe systeem is zo intuïtief dat iedereen het begrijpt! Met slechts een paar klikken boek je 24/7 nu jouw droomvaart en vul je deze aan met bijvoorbeeld een culinair diner, zonder gedoe. Dit past helemaal in de steeds digitaler wordende tijd waarin we leven. 

Classic Boat Dinners had ook behoefte aan een visuele make-over. Er is een complete metamorfose gerealiseerd, van een logo upgrade tot een compleet nieuw design, van nieuwe foto’s tot aan een complete nieuwe film. De nieuwe website van Classic Boat Dinners is een visueel feestje, boordevol adembenemende beelden en beelden die de magie van Amsterdam en de unieke ervaring van een dinervaart perfect vastleggen.

 

Een meeslepende digitale ervaring

Nico Bax, de bevlogen eigenaar en kapitein van Classic Boat Dinners, is enorm enthousiast over de lancering van de nieuwe website: “Met deze nieuwe website kunnen we onze klanten een nog meeslepender ervaring bieden bij het plannen van hun dinervaart in Amsterdam. We willen dat elke interactie met onze website een voorproefje is van de magie die ze kunnen verwachten aan boord van onze boten.”

Classic Boat Dinners biedt exclusieve privé dinervaarten aan boord van prachtige historische boten in Amsterdam. Met een focus op luxe, gastronomie en persoonlijke service, creëert het bedrijf onvergetelijke ervaringen voor klanten die op zoek zijn naar een unieke manier om de stad te ervaren.