Taarten van Patisserie Holtkamp

Recente nieuwsberichten

  • Nieuwe website versterkt unieke ervaring

    Lees meer
  • Nieuw aan boord: Davie’s luxe sandwiches

    Lees meer

Het gebak van Patisserie Holtkamp is in Amsterdam en ver daarbuiten een absoluut begrip. Wij serveren deze Holtkamp taarten aan boord bij speciale feestelijke gelegenheid.

Classic Boat Dinners heeft al een samenwerking met Patisserie Holtkamp sinds het ontstaan van ons bedrijf. Een vaart met een van onze klassieke schepen is een bijzondere ervaring, met een taart van Holtkamp versterken we dat gevoel. We leveren de taarten met tekst en als extra kunnen  we ze voorzien van een foto of bedrijfslogo. 

 

Taarten van Holtkamp

We selecteerden twee bijzondere taarten voor in ons standaard assortiment, de Charlotte Russe is een vanille-bavaroise met fruit. Afgemaakt met biscuits de savoye. De Sabayon is een bavaroise van marsala met bitterkoekjes en marsepein. In ons boekingssysteem kunt u deze heerlijke taarten toevoegen aan uw al onvergetelijke ervaring. 

 

 

Sabayon

Een bavaroise op basis van pâte à bombe, op smaak gebracht met marsala. Als garnituur zijn er kleine bitterkoekjes in verwerkt, met gele marsepein afgedecoreerd en bezet met bitterkoek en rode strik.

 

Charlotte Russe

Vanille bavaroise verrijkt met vers fruit en bitterkoekjes. Met een dun laagje glazuur afgewerkt omsloten met lange vingers en voorzien van een strik